Decoratie

Doe de Organisatie Gezondheidscheck in nog geen 3 minuten

Het doel van deze test is om door middel van 40 eenvoudige ja/nee-vragen in nog geen 3 minuten een indruk te krijgen van de gezondheid van uw organisatie. 

De 40 vragen zijn verdeeld over 8 categorieën. Zo ontstaat er een globaal beeld van uw bedrijf en uzelf. U weet dan waar de sterke en zwakke punten van uw organisatie liggen. 

Denk niet te lang na bij de vragen, maar geef het antwoord dat het eerste bij u op komt. Geef de antwoorden zo eerlijk mogelijk:  hou uzelf niet voor de gek! 

De uitkomst van de check wordt direct verstuurd naar het email adres dat u heeft ingevuld. Een rode uitkomst hoeft niet te betekenen dat u uw zaken niet goed geregeld heeft, maar het geeft aan dat er mogelijkheden zijn om het nog beter te gaan doen: u laat kansen liggen! Een groene uitkomst daarentegen betekent niet dat er geen verbeteringen meer mogelijk zijn.

Veel succes en plezier bij het beantwoorden van de vragen.

BELANGRIJK: U HOEFT GEEN GEGEVENS ACHTER TE LATEN. WIJ KUNNEN UW ANTWOORDEN NIET INZIEN EN BEWAREN OOK GEEN GEGEVENS. DE TEST IS GEHEEL VRIJBLIJVEND. U KUNT NATUURLIJK ALTIJD MET ONS CONTACT OPNEMEN ALS U VRAGEN HEEFT. DAARVOOR IS ER NA DE TEST EEN KNOP. U KUNT DE UITKOMSTEN VAN DE TEST OPSLAAN ALS PDF BESTAND OP UW COMPUTER.

Mocht u naar aanleiding van de uitkomsten van de check nog vragen hebben, stuur een mail: Vraag naar aanleiding van de gezondheidscheck of bel 0800 - 2222 234

Doe de check!